BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elke automatische bestelling van $224,99 of meer!
Onverslaanbare 180-dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

DE KANS VOOR MANNATECH

VRIJHEID BINNEN HANDBEREIK

Leef je droom en maak het verschil

Vrijheid is binnen uw bereik bij Mannatech. Of je nu wat extra geld wilt verdienen voor de kleine dingen, of een nieuw leven vol vrije tijd wilt creëren, wij bieden de mogelijkheid voor onbeperkte mogelijkheden.

Het beste deel? Jij beslist hoeveel tijd en moeite je erin wilt steken. U kunt beginnen met een paar vrienden voor te stellen om voor uw producten te betalen of een paar extra uren in te zetten om van wat schulden af te komen. Het succesmodel van Mannatech werkt op uw tijd zodat u kunt bloeien op uw eigen tempo.

Uw nieuwe leven is mogelijk bij ons:

  • Producten transformeren
  • Toonaangevend compensatieplan
  • State-of-the-art marketing tools en administratieve ondersteuning
  • Wereldwijd model waarmee u een internationaal bedrijf kunt opbouwen

Loyaliteitsprogramma

Mannatech beloont u voor uw gezonde gewoonten!

Wat is het Mannatech Loyaliteitsprogramma?

We hebben een manier gevonden om u te belonen voor uw inzet voor uw welzijn. Wat is het Mannatech Loyaliteitsprogramma?

Het loyaliteitsprogramma is uw ticket om krediet te verdienen op elke automatische bestelling die u plaatst, die u vervolgens kunt gebruiken om in te wisselen voor gratis producten.

Het automatisch thuisbezorgen van uw bestelling is niet alleen handig, maar betekent ook dat de voordelen van de producten die u gebruikt voortdurend bijdragen aan uw gezondheid en welzijn.

Uw automatische bestelling wordt elke maand gegenereerd.

Dit is hoe het werkt voor:

Laten we zeggen, bijvoorbeeld, u plaatst een automatische maandelijkse bestelling van $100:

Zodra u 20% accumulatie hebt bereikt, handhaaf uw status met een maandelijkse AO om punten te blijven verdienen, die kunnen worden gebruikt om Mannatech-producten te bestellen!

Belangrijke dingen om te weten

  • Tijdens uw eerste drie maanden moet u elke maand een automatische bestelling (AO) genereren, zodat u uw verdiende punten kunt behouden. Vanaf de vierde maand kunt u kiezen om die punten in te wisselen of te behouden. Als je een AO verliest, wordt je verdienpercentage teruggezet naar 10%. U behoudt echter wel de punten die u de eerste drie opeenvolgende maanden en daarna hebt behouden.
  • U kunt deze punten inwisselen voor gratis producten op mannatech.com of door contact op te nemen met onze klantendienst.
  • Met ons Loyaliteitsprogramma krijgt u meer beloningen, meer producten en meer voordelen. Als u vragen heeft, neem dan contact op met de persoon die u bij Mannatech heeft geïntroduceerd of u kunt contact opnemen met ons Klantenservice-team.
  • Loyaliteitspunten worden alleen berekend over de aankoopprijs van het product (exclusief verzendkosten).
  • Uw automatische bestelling hoeft niet telkens dezelfde waarde te hebben. U hoeft er slechts één minstens drie (3) opeenvolgende maanden te plaatsen om Loyaliteitspunten te kunnen inwisselen, en daarna elke opeenvolgende maand.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.