BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elke automatische bestelling van $224,99 of meer!
Onverslaanbare 180-dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Missie 5 Miljoen

De missie van M5M

Om ondervoeding te helpen bestrijden door kinderen over de hele wereld te voeden. Wij beginnen dit te bereiken door kinderen via onze producten te helpen de juiste voeding te krijgen.

Sinds 2009 hebben de programma's van Mannatech meer dan 110 miljoen porties voedingssteun voor ondervoede kinderen gegenereerd.

Empowerment van kinderen, gezinnen en gemeenschappen

Het belangrijkste wat ouders voor hun kinderen kunnen doen, is hun de voeding geven die ze nodig hebben om gezond te zijn. Wij doen dit door ouders te voorzien van de belangrijkste vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die kinderen nodig hebben voor een optimale gezondheid. Als je de gezondheid van een kind verandert, helpt dat op zijn beurt de gezondheid van gemeenschappen te veranderen.

Wist je dat?

Ernstige ondervoeding treft elk jaar 45 miljoen kinderen op de wereld. Dat is bijna één op de drie kinderen onder de vijf jaar (dat is de hele bevolking van Californië, Chicago en Houston samen).

Bron: Wereldvoedselprogramma, VS.

Video's

 

Hoofdstuk Ecuador 1: Hoop voeden

 

Hoofdstuk Ecuador 2: Voeden van gezinnen

 

Hoofdstuk Ecuador 3: Vreugde voeden

 

Hoofdstuk Ecuador 4: Het lichaam voeden, de ziel voeden

 

Hoofdstuk Ecuador 5: Ecuador koesteren

Onze partners in deze missie

Kids Around the World is een op geloof gebaseerde organisatie met als missie invloed uit te oefenen op het leven van kinderen en hun gemeenschappen in wat zij Zones van Hoop noemen, waar bediening en zorg voor kinderen wordt geboden.

We zijn een partnerschap aangegaan met deze HopeZone-gemeenschappen:

San Silvestre, Ecuador

Gelegen aan de oever van de Portoviejo rivier, op slechts enkele kilometers van de monding van de rivier, is het een ontspannen gemeenschap waarvan de belangrijkste bron van inkomsten de rijstbouw en de visserij is. Deze HopeZone is in januari 2021 van start gegaan en helpt ongeveer 130 kinderen die in het voedselprogramma zijn opgenomen.

Punta Alta, Ecuador

Gelegen op de toppen van de Manabí bergen, liggen deze gemeenschappen buiten de gebaande paden. Lokale moeders komen samen om een team van vrijwilligers te vormen om deze Zone van Hoop, die in augustus 2021 werd gelanceerd, te leiden. In Punta Alta en de twee aangrenzende gemeenschappen wonen ongeveer 110 kinderen. Deze drie gemeenschappen zullen samen de Zone van Hoop vormen.

Payita, Dominicaanse Republiek

Payita is een gebied met gemengde landbouw met producten als rijst, kokosnoten en vee. Het dient ook als het centrum van Generatie Hoop in de Dominicaanse Republiek. De Hope Zone zal in oktober 2021 van start gaan met ongeveer 50 kinderen in de eerste fase.

El Cruce de Caño, Dominicaanse Republiek

Deze plattelandsgemeenschap ligt aan de rand van Nagua en de landbouw en de bosbouw vormen de voornaamste bron van werkgelegenheid. Binnenkort zal een Zone van Hoop worden geopend om ongeveer 40 kinderen in deze gemeenschap te helpen.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.