BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elke automatische bestelling van $224,99 of meer!
Onverslaanbare 180-dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

De kracht van Mannatech Patenten

Wat onderscheidt Mannatech van andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in wellness? In één concept: octrooien. In de afgelopen 28 jaar zijn meer dan 140 octrooien verleend aan Mannatech. Mannatech bezit momenteel meer dan 90 patenten* en meer zijn in afwachting van goedkeuring, wat ons bedrijf uniek maakt in de industrie.

In feite kunnen de meeste bedrijven in de sector slechts bogen op enkele octrooien, of soms zelfs helemaal geen. Dit betekent dat de wetenschap en productvalidatie achter de octrooien Mannatech een voorsprong geven op de concurrentie.

Mannatech octrooiportefeuille

Octrooien verleend

Actieve octrooien

Octrooien in aanvraag

Dr. Nugent legt de kracht van patenten uit

Mannatech heeft aanzienlijke investeringen gedaan om haar producten te beschermen tegen diefstal en namaak, en om consumenten producten te geven die uniek en wetenschappelijk bewezen zijn.

 

 

De octrooiprocedure

De octrooiprocedure is moeizaam en uitgebreid. Om een octrooi te verkrijgen, moet een product aan bepaalde criteria voldoen en bewijzen dat het innovatief, creatief en nuttig is voor de industrie die het bedient!

Mannatech richt zich op langetermijndoelen en blijft investeren in de toekomst. Investeren in octrooien om wetenschappelijke en technologische verbeteringen te beschermen heeft Mannatech tot een wereldleider gemaakt in de wetenschappelijk bewezen voedingsindustrie.

†Dezeinformatie is bijgewerkt tot 14 januari 2022.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.