BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens Leer meer
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onverslaanbare 180-dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Missie 5 Miljoen

M5M Missie

Om ondervoeding te helpen bestrijden door kinderen over de hele wereld te voeden. Wij beginnen dit te bereiken door kinderen in nood via onze producten aan adequate voeding te helpen.

Sinds 2009 hebben de programma's van Mannatech meer dan 110 miljoen porties voedingssteun voor ondervoede kinderen gegenereerd.

Gelijke kansen voor kinderen, gezinnen en gemeenschappen

Het belangrijkste wat ouders voor hun kinderen kunnen doen, is hun de voeding geven die ze nodig hebben om gezond te zijn. Wij doen dit door ouders de belangrijkste vitaminen, mineralen en voedingsstoffen te geven die opgroeiende kinderen nodig hebben voor een optimale gezondheid. Wanneer je de gezondheid van een kind verandert, helpt dit op zijn beurt de gezondheid van gemeenschappen te veranderen.

Wist je dat?

Ernstige ondervoeding treft elk jaar 45 miljoen kinderen wereldwijd. Dat is bijna één op de drie kinderen onder de vijf jaar (dat is de hele bevolking van Californië + Chicago + Houston).

Bron: Wereldvoedselprogramma VS

Video's

 

Ecuador Hoofdstuk 1: Hoop koesteren

 

Ecuador Hoofdstuk 2: Opvoedende Gezinnen

 

Ecuador Hoofdstuk 3: Vreugde voeden

 

Ecuador Hoofdstuk 4: Voed het lichaam, voed de ziel

 

Ecuador Hoofdstuk 5: Ecuador koesteren

Onze partners in deze missie

Kids Around the World is een op geloof gebaseerde organisatie met als missie invloed uit te oefenen op het leven van kinderen en de omliggende gemeenschappen in wat zij "Hope Zones" noemen, waar kinderen worden verpleegd en verzorgd.

We zijn een partnerschap aangegaan met deze vier HopeZone-gemeenschappen:

San Silvestre, Ecuador

Gelegen aan de oever van de Portoviejo-rivier, op enkele kilometers van de monding van deze rivier, zijn rijstbouw en visserij de voornaamste bronnen van inkomsten voor deze laaglandgemeenschap. Deze HopeZone is in januari 2021 van start gegaan en helpt ongeveer 130 kinderen die in het voedselprogramma zijn opgenomen.

Punta Alta, Ecuador

Deze gemeenschappen, die hoog in de heuvels van Manabí liggen, zijn slecht met elkaar verbonden. Lokale moeders komen samen om een vrijwilligersteam te vormen om deze HopeZone te leiden, die in augustus 2021 van start gaat. In Punta Alta en de twee aangrenzende gemeenschappen wonen ongeveer 110 kinderen. Deze drie gemeenschappen zullen samen de HopeZone vormen.

Payita, Dominicaanse Republiek

Payita is een gemengd landbouwgebied met producten als rijst, kokosnoten en vee. Het dient ook als Generatie Hoop-hub voor de Dominicaanse Republiek. De Hope Zone zal in oktober 2021 van start gaan met ongeveer 50 kinderen in de eerste fase.

El Cruce de Caño, Dominicaanse Republiek

Deze plattelandsgemeenschap ligt aan de rand van Nagua en de voornaamste bronnen van werkgelegenheid zijn de landbouw en de houtkap. Binnenkort zal een "Hope Zone" worden gelanceerd om ongeveer 40 kinderen te helpen die in deze gemeenschap wonen.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.