BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Het Mannatech Verhaal

Viering van een kwart eeuw als The Science Company

Onze visie

Iedereen in staat stellen het beste uit zichzelf te halen.

Onze Missie

Mensen helpen gelukkiger, gezonder en verrijkt te leven door wetenschappelijk verantwoorde, innovatieve wellness-oplossingen te ontwikkelen en een cultuur te stimuleren waarin de ondernemersgeest bloeit.

 

De zoektocht naar Acemannan

In het begin van de jaren negentig wist een wetenschapper die de werkzame stof in aloë vera bestudeerde, dat hij een baanbrekende ontdekking had gedaan. Uit zijn bevindingen bleek dat de gel in de Aloë plant, die al eeuwenlang wordt vereerd om zijn gezondheids- en schoonheidsvoordelen, de lange-keten polysaccharide mannose bevat. Op het gebied van voeding spelen polysacchariden een enorme rol in de werking van het menselijk lichaam.

De wetenschapper begon zich de immense mogelijkheden voor te stellen van Aloë als middel om onze gezondheid en voeding te verbeteren - en hij had gelijk. Hij werkte aan de isolatie van mannose, de belangrijkste polysaccharide die Aloë onderscheidt van andere planten, en ontwikkelde de verbinding Acemannan.

Acemannan levert veel meer dan alleen energie - het helpt het immuunsysteem en de spijsvertering te ondersteunen, helpt de cognitieve functie en de stemming te verbeteren en levert belangrijke voedingsstoffen om onze algehele gezondheid en welzijn op belangrijke manieren te ondersteunen.

De wetenschapper onthulde zijn bevindingen aan bedrijfsleiders die de enorme gezondheidsvoordelen van Acemannan erkenden, en zij richtten Mannatech op - om de enorme genezende krachten van Aloë te benutten.* Mannatech investeerde miljoenen in onderzoek en ontwikkeling en verwierf de rechten op de geperfectioneerde, gepatenteerde formule voor Manapol® poeder, een product dat 100% Acemannan bevat, als basis voor vele producten.

Een pionier in Glyconutrition

In 1995 lanceerde Mannatech Ambrotose Complex® - het paradepaardje van Mannatech, een glyconutriënten-supplement gemaakt met een krachtig mengsel van Manapol-poeder en verschillende andere plantaardige ingrediënten. Ambrotose Complex verwierf snel bekendheid vanwege zijn verbazingwekkende cel-naar-cel communicatie* en werd, schijnbaar van de ene op de andere dag, door miljoenen omarmd en kreeg wereldwijde bekendheid vanwege zijn gezondheidsvoordelen. Mannatech kwam naar voren als de pionier in Glyconutrition†, een tak van wetenschap die nu algemeen wordt aanvaard door de wetenschappelijke gemeenschap.

Wereldwijde waardering voor onze producten

Vandaag geniet Mannatech van een exclusief partnerschap met Natural Aloe de Costa Rica (NACR), een fabrikant van premium Aloe-producten in Costa Rica, die een superieure Aloe vera plant kweekt. Mannatech en NACR hebben de processen geperfectioneerd om ervoor te zorgen dat Manapol de meest krachtige vorm van Acemannan bevat. Costa Rica, dat bekend staat om zijn droge klimaat en rijke vulkanische grond, kweekt de beste aloë van de planeet en het bedrijf produceert het zuiverste acemannaan dat de mens kent.

Bij Mannatech blijft de wetenschap op de voorgrond. Wij blijven investeren in wetenschappelijke studies en tests om de doeltreffendheid van onze producten te onderbouwen. In de loop van onze geschiedenis heeft Mannatech bescherming verkregen voor technologie met betrekking tot onze gepatenteerde formules door het verkrijgen van meer dan 140 octrooien in talrijke landen over de hele wereld.

Exclusief voor Mannatech, is Manapol het enige commercieel beschikbare 100% Aloë product dat voldoet aan de wetenschappelijk goedgekeurde definitie van het moleculaire gewicht van 1-2 miljoen Daltons om echte Acemannan te zijn, zoals uiteengezet door Chemical Abstract Service (CAS) en American Medical Association's United States Adopted Names Council (USAN). Hoewel andere bedrijven beweren dat hun producten Acemannan bevatten, voldoet geen enkel ander product aan de definitie van moleculaire kwaliteit. Mannatech is het enige bedrijf in de wereld met echte Acemannan.

Natuurlijke aloë uit Costa Rica

Onze inzet voor gezondheid en welzijn

Elk jaar blijft Mannatech innovatieve, toonaangevende producten produceren die gezondheid, schoonheid en welzijn helpen ondersteunen. Onze lijn blijft zich uitbreiden om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Wij nodigen u uit om onze producten uit te proberen en zelf te ervaren welke effecten ze hebben op uw geest en lichaam. *

Velen van onze trouwe Mannatech-familie hebben ons gevolgd sinds het begin. En onze wereldwijde reikwijdte blijft zich uitbreiden naar andere continenten. Bij Mannatech geven we echt om mensen en genieten we ervan hen te helpen een gezond en bevredigend leven te leiden. Wij nodigen u uit om met ons in contact te komen!

Gesteund door meetbare resultaten

Openbaar verhandeld: MTEX (NASDAQ)

Totaal O&O-investeringen

Totaal verkregen octrooien

Totaal Wereldwijde Markten

Totaal Verdiende Inkomsten

Mannatech's missie om een einde te maken aan ondervoeding bij kinderen

Bezorgd over de gezondheid en het welzijn van kinderen, helpt Mannatech's partnerschap met de M5M® Foundation kinderen over de hele wereld om de juiste voedingsondersteuning te krijgen. De M5M Foundation werkt samen met non-profitorganisaties die de visie delen om een einde te maken aan ondervoeding bij kinderen. In 2018 zijn ze een partnerschap aangegaan met Kids Around the World® en hun OneMeal-programma en hebben ze de weg vrijgemaakt voor het voeden en voeden van kinderen. Voor elke $ 100 uitgegeven aan Mannatech-producten, wordt een maandvoorraad PhytoBlend™-poeder gedoneerd om een kind in nood te helpen voeden.

Lid van de Direct Selling Association (DSA)

De DSA is een nationale handelsvereniging die zich inzet voor de bescherming van de vrijheden van de aangesloten ondernemingen die producten rechtstreeks aan de consument verkopen via een onafhankelijk verkoopapparaat. De DSA heeft tot doel de directe-verkoopsector te bevorderen, te beschermen en te controleren en helpt directe-verkoopbedrijven en hun onafhankelijke verkopers succesvoller te worden. De organisatie, die zowel voor de geassocieerden als voor het bedrijf een bron van inkomsten is, zoekt steeds naar nieuwe manieren om directe verkopers te ondersteunen. Voor meer informatie over de DSA en haar ethische code, zie dsa.org.

Vanaf het begin heeft Mannatech het directe verkoopmodel omarmd om onze producten naar meer mensen te brengen. Onze medewerkers houden van wat ze doen. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op verbinden, delen en het opbouwen van hechte relaties - de sleutel tot een gezond, bevredigend leven.

Lid sinds 21 jaar

Wat de mensen zeggen

Empowerment

"Het is een levenskwaliteit die zo versterkend is, dat je niet anders kan dan er deel van uit te maken."

- John T., Mannatech Associate

Opmerkelijk

"Het is opmerkelijk om het leven van mensen compleet te zien veranderen. En toen ik die toewijding zag, die ik in iemands leven kon stoppen om hem beter te maken, wist ik dat ik van dit bedrijf zou houden. Want dat is waar dit bedrijf om draait, en het is fantastisch."

- Anthony K., Mannatech Associate

Compleet anders

"Mannatech geeft me hoop voor de toekomst. Dit is iets heel anders. Dit is iets wat ik kan opbouwen in mijn deeltijd, die direct na het werk is".

- Christina W., Mannatech Associate

EEN BEETJE BETERLEVEN. VOEL ME EEN STUK GEZONDER. VAKER CONTACT MAKEN.

Wij nodigen u uit om lid te worden van de Mannatech-familie!

Glyconutriënten zijn heilzame sachariden die in de natuur voorkomen.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.