BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Mannatech, Incorporated Toegankelijkheidsverklaring

Bijgewerkt: september 2022.

Onze inzet voor toegankelijkheid

Mannatech is gebouwd op een fundament van betrouwbaarheid en integriteit, en we zijn toegewijd aan voortdurende verbetering om dat doel te bereiken. Een onderdeel van die voortdurende verbetering is het streven naar toegankelijke diensten en websites voor iedereen, want het is onze collectieve morele plicht om alle mensen te helpen een gelukkiger, gezonder en verrijkt leven te leiden. Wij geven echt om mensen en onze visie is om iedereen in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen. Terwijl wij onze reis naar toegankelijkheid voortzetten, nodigen wij uw feedback uit over hoe wij beter kunnen voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten en technologie.

Onze Toegankelijkheidsmissie

In een voortdurende inspanning om de toegankelijkheid van mannatech.com voortdurend te verbeteren, kijken we naar de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 als onze gids op deze reis. We hebben ook

  • We hebben het bewustzijn, de kennis en de praktijk van toegankelijkheid bij Mannatech vergroot;
  • Inclusief inclusief ontwerp en testpraktijken om toegankelijkheidsproblemen te voorkomen; en
  • Samenwerking met de toonaangevende toegankelijkheidsdeskundigen van Deque Systems, Inc. voor advies, controle, herstel en certificering.

Toegankelijkheidsondersteuning en klantenservice

We zijn er om te helpen en verwelkomen uw opmerkingen over hoe we de toegankelijkheid van onze website kunnen verbeteren.

Als u vragen of feedback hebt over toegankelijkheid of als u hulp wilt, kunt u als volgt contact opnemen met de Mannatech, Incorporated Customer Accessibility Support:
E-mail: accessibility@mannatech.com
Telefoon: (800) 281-4469
Uren: ma - vr 9:30 - 18:00 CST.

Wanneer u ons e-mailt of belt, zal het ons webteam helpen als u de volgende informatie kunt opgeven om ons te helpen het probleem te lokaliseren en te begrijpen. Gelieve de:

  • Het probleem dat u tegenkomt;
  • Webpagina en/of URL waarop het probleem zich voordoet;
  • Gebruikte browser (Chrome, Firefox, Edge, Safari, enz.);
  • Gebruikt apparaat (Windows desktop/laptop, Mac, iPhone/iPad, Android); en
  • Gebruikte ondersteunende technologie (schermlezer, spraakdicteersoftware, vergrotingssoftware, enz.)
Deque is een betrouwbare leider in digitale toegankelijkheid die software en diensten voor webtoegankelijkheid levert met als missie digitale gelijkheid. Deque heeft meer gecertificeerde toegankelijkheidsdeskundigen in dienst dan enig ander testbedrijf ter wereld. Deque's suite van toonaangevende testtools wordt gebruikt om sites en apps van klanten te controleren op toegankelijkheidsproblemen, preventieve maatregelen te nemen om toegankelijkheidsproblemen te voorkomen en herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. All rights reserved.