BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Missie 5 Miljoen

M5M's Missie

Om ondervoeding te helpen bestrijden door kinderen over de hele wereld te voeden. Wij beginnen dit te bereiken door kinderen in nood via onze producten te helpen de juiste voeding te krijgen.

Sinds 2009 hebben de programma's van Mannatech meer dan 110 miljoen porties voedingsondersteuning voor ondervoede kinderen gegenereerd.

Empowerment van kinderen, gezinnen en gemeenschappen

Het belangrijkste wat ouders voor hun kinderen kunnen doen, is hun de voeding geven die ze nodig hebben om gezond te zijn. Dit doen we door ouders de vitaminen, mineralen en belangrijke voedingsstoffen te geven die opgroeiende kinderen nodig hebben voor een optimale gezondheid. Wanneer je de gezondheid van één kind verandert, helpt dit op zijn beurt de gezondheid van gemeenschappen te veranderen.

Wist je dat?

Ernstige ondervoeding treft elk jaar 45 miljoen kinderen over de hele wereld. Dat is bijna één op de drie kinderen onder de vijf jaar (dat is de hele bevolking van Californië + Chicago + Houston).

Bron: Wereldvoedselprogramma VS

Video's

 

Ecuador Hoofdstuk 1: Hoop voeden

 

Ecuador Hoofdstuk 2: Voedende gezinnen

 

Ecuador Hoofdstuk 3: Vreugde voeden

 

Ecuador Hoofdstuk 4: Voed het lichaam, voed de ziel

 

Ecuador Hoofdstuk 5: Ecuador voeden

Onze partners in deze missie

Kids Around the World is een op geloof gebaseerde organisatie die als missie heeft het leven van kinderen en de hen omringende gemeenschappen te beïnvloeden in wat zij Hoopzones noemen, waar kinderen worden verpleegd en verzorgd.

We zijn een partnerschap aangegaan met deze vier HopeZone-gemeenschappen:

San Silvestre, Ecuador

Deze laaggelegen gemeenschap aan de oevers van de Portoviejo-rivier, op slechts enkele kilometers van de monding van deze rivier, heeft als voornaamste bronnen van inkomsten de rijstteelt en de visvangst. Deze HopeZone is in januari 2021 van start gegaan en helpt ongeveer 130 kinderen die in het voedingsprogramma zijn ingeschreven.

Punta Alta, Ecuador

Genesteld boven op de heuvels van Manabi liggen deze gemeenschappen buiten de gebaande paden. De plaatselijke moeders komen samen om een vrijwilligersteam te vormen dat leiding geeft aan deze HopeZone, die in augustus 2021 van start is gegaan. Ongeveer 110 kinderen wonen in Punta Alta en de twee aangrenzende gemeenschappen. Deze drie gemeenschappen zullen worden samengevoegd tot de HopeZone. 

Payita, Dominicaanse Republiek

Payita is een gemengd landbouwgebied met producten als rijst, kokosnoten en vee. Het dient ook als Generatie Hoop-hub voor de Dominicaanse Republiek. HopeZone moet in oktober 2021 van start gaan met ongeveer 50 kinderen in de eerste fase.

El Cruce de Caño, Dominicaanse Republiek

Deze plattelandsgemeente ligt aan de rand van Nagua met landbouw en houthandel als voornaamste vorm van werkgelegenheid. Binnenkort zal een HopeZone worden gelanceerd om ongeveer 40 kinderen te helpen die in deze gemeenschap wonen.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.