BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

De kracht van Mannatech Patenten

Wat onderscheidt Mannatech van andere gezondheids- en wellness-bedrijven? In één woord: octrooien. In de afgelopen 28 jaar zijn meer dan 140 octrooien verleend aan Mannatech; momenteel heeft Mannatech meer dan 90 octrooien en zijn er nog verschillende in behandeling, waardoor het bedrijf uniek is in de industrie.

In feite kunnen de meeste bedrijven in de voedings- en gezondheidsindustrie en de directe verkoop op weinig of geen octrooien bogen. Dit betekent dat de wetenschap en productvalidatie achter octrooien Mannatech ver boven de concurrentie plaatst.

Mannatech Patent Portfolio

Toegekende octrooien

Actieve octrooien

Octrooien in aanvraag

Dr. Nugent legt de kracht van patenten uit

Mannatech heeft aanzienlijke investeringen gedaan om hun producten te beschermen tegen diefstal of vervalsing en consumenten te voorzien van producten die uniek en wetenschappelijk bewezen zijn.

 

 

De octrooiprocedure

Het octrooiproces is lang en moeizaam. Om een octrooi te verkrijgen, moet een product aan bepaalde criteria voldoen en bewijzen dat hetinnovatief,creatiefennuttig is voor de industrie die het bedient.

Mannatech richt zich op langetermijndoelen en blijft investeren in de toekomst. Door te investeren in octrooien om hun wetenschappelijke en technologische verbeteringen te beschermen, is Mannatech een wereldleider geworden in de wetenschappelijk bewezen voedingsindustrie.

†Dezeinformatie is geldig vanaf 14 januari 2022.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.