BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Onze Ethiek

Mannatech heeft zijn bedrijf gebouwd op een fundament van betrouwbaarheid en integriteit. Mannatech is toegewijd aan deze standaard van uitmuntendheid sinds de oprichting in 1994, en we zijn toegewijd aan voortdurende verbetering om aan deze doelstelling te voldoen.

Omdat deze kwaliteiten integraal deel uitmaken van de kernwaarden van Mannatech, doen wij zaken volgens de hoogste ethische normen. Zowel leidinggevenden, directieleden, werknemers als onafhankelijke contractanten dienen te handelen in overeenstemming met de beschreven normen en beleidslijnen. Mannatech is niet alleen gebonden aan de bepalingen van de Business Code of Conduct, maar heeft ook een Code of Ethics aangenomen, specifiek voor haar belangrijkste leidinggevende functionarissen en senior financiële functionarissen of personen die soortgelijke functies vervullen.

Mochten zich ethische situaties voordoen tijdens het zakendoen, dan moedigt Mannatech alle belanghebbenden aan beslissingen te nemen die in overeenstemming zijn met onze Zakelijke Gedragscode en Ethische Code. Daarnaast kan iemand die advies nodig heeft met betrekking tot zakelijk gedrag contact opnemen met de General Counsel van Mannatech of een vertrouwelijk, en indien gewenst, anoniem rapport indienen via EthicsPoint®, via het internet op Mannatech.EthicsPoint.com of een van de Ethicspoint Toll-free hotlines in elk van onze landen van vestiging. Mannatech heeft Ethicspoint, een onafhankelijk extern bedrijf, geselecteerd om rapporten te ontvangen over activiteiten die mogelijk schendingen vormen van de Zakelijke Gedragscode, Ethische Code en Beleid & Procedures van Mannatech of die mogelijk illegaal of onethisch gedrag vormen.

Medewerkers en vertegenwoordigers van Mannatech zijn verplicht om eventuele schendingen van het beleid te melden. Het meldingsbeleid van Mannatech en de wet verbieden specifiek represailles tegen een persoon die een klacht indient, zodat zorgen zullen worden behandeld zonder de werkgelegenheid in gevaar te brengen.


Internationale gratis telefoonnummers

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.