ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αξεπέραστη εγγύηση ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

ΜΗΝ ΠΟΥΛΆΤΕ Ή ΜΟΙΡΆΖΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΊΑ

Η Mannatech δεν πωλεί πληροφορίες που σας ταυτοποιούν άμεσα, όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ή τα τραπεζικά σας στοιχεία. Ωστόσο, ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες στις θυγατρικές, τις συνδεδεμένες εταιρείες και τους παρόχους υπηρεσιών μας για επιχειρηματικό σκοπό μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Η διάθεση προσωπικών πληροφοριών σε αυτές τις εταιρείες μπορεί να θεωρηθεί «πώληση» σύμφωνα με ορισμένους νόμους. Λάβετε υπόψη ότι με την εξαίρεση από αυτούς τους τύπους αποκαλύψεων, ενδέχεται να περιορίσετε τη δυνατότητά μας να προσαρμόζουμε την εμπειρία σας με περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Εάν εσείς ή ο εξουσιοδοτημένος πράκτοράς σας επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να εξαιρεθείτε από την «πώληση» των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους, μπορείτε να το πράττετε με:

Επικοινωνώντας μαζί μας στο (800) 281-4469 ή
Επικοινωνώντας μαζί μας στο ccpa@mannatech.com ή
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και συμπληρώστε τη φόρμα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να επιδιώξουμε να επαληθεύσουμε την ταυτότητα του αιτούντος και να επιβεβαιώσουμε το πεδίο εφαρμογής του αιτήματος πριν από την εφαρμογή του εν λόγω αιτήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτουμας.

Προωθήστε την ευεξία σας

Γίνετε μέλος της οικογένειας Mannatech!

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.