ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αξεπέραστη εγγύηση ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Η Ηθική μας

Η Mannatech έχει χτίσει την επιχείρησή της πάνω σε ένα θεμέλιο αξιοπιστίας και ακεραιότητας. Η Mannatech έχει δεσμευτεί σε αυτό το πρότυπο αριστείας από την ίδρυσή της το 1994 και είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση προκειμένου να εκπληρώνουμε αυτόν τον στόχο.

Επειδή αυτές οι ιδιότητες είναι ενσωματωμένες στις βασικές αξίες της Mannatech, διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες σύμφωνα με τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Τα στελέχη, τα στελέχη, οι εργαζόμενοι και οι ανεξάρτητοι εργολάβοι υποχρεούνται να ενεργούν σύμφωνα με τα πρότυπα και τις πολιτικές που περιγράφονται. Εκτός από τη δέσμευσή της από τις διατάξεις του Επιχειρηματικού Κώδικα Δεοντολογίας, η Mannatech έχει θεσπίσει κώδικα δεοντολογίας ειδικά για τα κύρια εκτελεστικά στελέχη της και τα ανώτερα οικονομικά στελέχη ή τα πρόσωπα που εκτελούν παρόμοια καθήκοντα.

Σε περίπτωση που προκύψουν ηθικές καταστάσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών, η Mannatech ενθαρρύνει όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να λαμβάνουν αποφάσεις σύμφωνες με τον Επιχειρηματικό Κώδικα Δεοντολογίας και τον Κώδικα Δεοντολογίας. Επιπλέον, εάν κάποιος χρειάζεται καθοδήγηση σχετικά με την επιχειρηματική συμπεριφορά, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γενικό Σύμβουλο της Mannatech ή να υποβάλει εμπιστευτική και, εάν είναι επιθυμητό, ανώνυμη αναφορά, μέσω του EthicsPoint®, μέσω του Διαδικτύου στο Mannatech.EthicsPoint.com ή σε μία από τις τηλεφωνικές γραμμές χωρίς χρέωση της Ethicspoint σε κάθε χώρα λειτουργίας μας. Η Mannatech επέλεξε την Ethicspoint, μια ανεξάρτητη εταιρεία τρίτων, για να λαμβάνει αναφορές σχετικά με δραστηριότητες που μπορεί να συνιστούν παραβιάσεις του Επιχειρηματικού Κώδικα Δεοντολογίας, του Κώδικα Δεοντολογίας και των Πολιτικών και Διαδικασιών Συνεργατών της Mannatech ή που μπορεί να συνιστούν παράνομη ή ανήθικη συμπεριφορά.

Οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποι της Mannatech έχουν την υποχρέωση να αναφέρουν τυχόν παραβιάσεις πολιτικής. Η πολιτική αναφοράς της Mannatech και ο νόμος απαγορεύουν ειδικοί τα αντίποινα εναντίον οποιουδήποτε υποβάλλει καταγγελία, διασφαλίζοντας ότι οι ανησυχίες θα αντιμετωπιστούν χωρίς να τεθούν σε κίνδυνο θέσεις εργασίας.


Διεθνείς αριθμοί τηλεφώνου χωρίς χρέωση

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.