ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αξεπέραστη εγγύηση ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Η ιστορία της Μάντα τεκναχ.

Γιορτάζοντας ένα τέταρτο του αιώνα ως η εταιρεία επιστήμης

Το όραμά μας

Ενδυναμώνοντας τον καθένα να ζήσει την καλύτερη ζωή του.

Η αποστολή μας

Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν πιο ευτυχισμένη, υγιέστερη, εμπλουτισμένη ζωή αναπτύσσοντας επιστημονικά υγιείς, καινοτόμες λύσεις ευεξίας και καλλιεργώντας μια κουλτούρα όπου το επιχειρηματικό πνεύμα ευδοκιμεί.

 

Η αναζήτηση του Ασεμανάν

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ένας επιστήμονας που μελετούσε τον ενεργό πράκτορα στην Αλόη Βέρα ήξερε ότι είχε κάνει μια πρωτοποριακή ανακάλυψη. Τα ευρήματά του κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πήκτωμα στο φυτό Aloe, σεβαστή για αιώνες για τα οφέλη της υγείας και της ομορφιάς, περιείχε τη μανόζη πολυσακχαρίτη μακράς αλυσίδας. Όταν πρόκειται για τη διατροφή, οι πολυσακχαρίτες παίζουν τεράστιο ρόλο στη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος.*

Ο επιστήμονας άρχισε να φαντάζεται τις τεράστιες δυνατότητες για την Αλόη ως μέσο βελτίωσης της υγείας και της διατροφής μας - και είχε δίκιο. Εργάστηκε για να απομονώσει τη μαννόζη, τον βασικό πολυσακχαρίτη που ξεχωρίζει την αλόη από άλλα φυτά, και ανέπτυξε την ένωση Acemannan.

Το Acemannan παρέχει πολύ περισσότερα από την ενέργεια - βοηθά στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και της πέψης, βοηθά στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας και της διάθεσης και παρέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη της συνολικής υγείας και ευημερίας μας με σημαντικούς τρόπους.*

Ο επιστήμονας αποκάλυψε τα ευρήματά του σε ηγέτες επιχειρήσεων που αναγνώρισαν τα τεράστια οφέλη για την υγεία του Acemannan και σχημάτισαν mannatech - για να αξιοποιήσουν τις τεράστιες θεραπευτικές δυνάμεις της Aloe.* Επενδύοντας εκατομμύρια στην έρευνα και την ανάπτυξη, η Mannatech εξασφάλισε τα δικαιώματα της τελειοποιημένης, ιδιόκτητης φόρμουλας για τη σκόνηManapol ®, ένα προϊόν που περιέχει 100% Acemannan, ως βάση για πολλά προϊόντα.

Πρωτοπόρος στη Γλυκονουτταρική

Το 1995, η Mannatech εγκαινίασε το Ambrotose Complex® — το εμβληματικό προϊόν, ένα γλυκονυτταρικό συμπλήρωμα που παρασκευάζεται με ένα ισχυρό μείγμα σκόνης Μαναπόλ και πολλά άλλα φυτικά συστατικά. Το Ambrotose Complex απέκτησε γρήγορα φήμη για την εκπληκτική επικοινωνία μεταξύ κυττάρων* και, φαινομενικά εν μία νυκτί, αγκαλιάστηκε από εκατομμύρια και κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση για τα οφέλη του για την υγεία. Η Mannatech αναδείχθηκε πρωτοπόρος στηνΓλυκονοτρίας , ένας κλάδος της επιστήμης που είναι πλέον ευρέως αποδεκτός από την επιστημονική κοινότητα.*

Παγκόσμια αναγνώριση για τα προϊόντα μας

Σήμερα, η Mannatech απολαμβάνει μια αποκλειστική συνεργασία με τη Natural Aloe de Costa Rica (NACR), έναν κατασκευαστή προϊόντων αλόης υψηλής ποιότητας στην Κόστα Ρίκα, που καλλιεργεί ένα ανώτερο φυτό αλόης βέρα. Η Mannatech και η NACR τελειοστάτησαν τις διαδικασίες για να διασφαλίσουν ότι η Μαναπόλ περιέχει την πιο ισχυρή μορφή Acemannan. Γνωστή για το άνυδρο κλίμα και το πλούσιο ηφαιστειογενές έδαφος, η Κόστα Ρίκα καλλιεργεί την καλύτερη αλόη στον πλανήτη και η εταιρεία παράγει το πιο αγνό Acemannan γνωστό στον άνθρωπο.*

Στο Mannatech, η επιστήμη συνεχίζει να παραμένει στην πρώτη γραμμή. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε επιστημονικές μελέτες και δοκιμές για να τεκμηριώσουμε την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας. Σε όλη την ιστορία μας, η Mannatech έχει λάβει προστασία για την τεχνολογία που σχετίζεται με τις ιδιόκτητες φόρμουλες μας εξασφαλίζοντας περισσότερα από 140 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αποκλειστικά στη Mannatech, η Manapol είναι το μόνο εμπορικά διαθέσιμο προϊόν 100% Aloe που πληροί τον επιστημονικά εγκεκριμένο ορισμό του μοριακού βάρους των 1-2 εκατομμυρίων Daltons για να είναι αληθινό Acemannan όπως ορίζεται από την Υπηρεσία Χημικής Αφαίρεσης (CAS) και το Συμβούλιο Εγκεκριμένων Ονομάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USAN) της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης. Ενώ άλλες εταιρείες ισχυρίζονται ότι τα προϊόντα τους περιέχουν Acemannan, κανένα άλλο προϊόν δεν πληροί τον ορισμό της μοριακής ποιότητας. Η Mannatech είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο με αληθινό Ασεμανάνο.

Φυσική αλόη από Κόστα Ρίκα

Η δέσμευσή μας για υγεία και ευεξία

Κάθε χρόνο, η Mannatech συνεχίζει να παράγει καινοτόμα προϊόντα αιχμής που βοηθούν στην υποστήριξη της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Η γραμμή μας συνεχίζει να επεκτείνεται για να καλύψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να ζήσετε από πρώτο χέρι τα αποτελέσματα που έχουν στο μυαλό και το σώμα σας. *

Πολλοί από την πιστή μας οικογένεια Mannatech μας ακολουθούν από την αρχή. Και η παγκόσμια εμβέλεια μας συνεχίζει να επεκτείνεται και σε άλλες ηπείρους. Στη Mannatech, νοιαζόμαστε πραγματικά για τους ανθρώπους και απολαμβάνουμε να τους βοηθάμε να ζήσουν υγιείς και ικανοποιητικές ζωές. Σας προσκαλούμε να συνδεθείτε μαζί μας!

Υποστηρίζεται από μετρήσιμα αποτελέσματα

Δημόσιες συναλλαγές: MTEX (NASDAQ)

Σύνολο επενδύσεων Ε&Α

Σύνολο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που αποκτήθηκαν

Σύνολο Παγκόσμιων Αγορών

Συνολικά έσοδα που αποκτήθηκαν

Αποστολή της Mannatech για τον τερματισμό του παιδικού υποσιτισμού

Ανησυχώντας για την υγεία και την ευημερία των παιδιών, η συνεργασία της Mannatech με το Ίδρυμα® M5M βοηθά τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να λάβουν την κατάλληλη διατροφική υποστήριξη. Το Ίδρυμα M5M συνεργάζεται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που μοιράζονται το όραμα για να δουν τον τερματισμό του παιδικού υποσιτισμού. Το 2018, δημιούργησαν μια συνεργασία με το Kids Around the World® και το πρόγραμμα OneMeal και άνοιξαν το δρόμο για τη σίτιση και τη διατροφή των παιδιών. Για κάθε 100 δολάρια που δαπανώνται για προϊόντα Mannatech, δωρίζει μια μηνιαία προμήθεια σκόνης PhytoBlend™ για να βοηθήσει στη διατροφή ενός παιδιού που έχει ανάγκη.

Μέλος της Ένωσης Άμεσης Πώλησης (DSA)

Η DSA είναι μια εθνική εμπορική ένωση αφιερωμένη στην προστασία των ελευθεριών για τις εταιρείες μέλη της που εμπορεύονται προϊόντα απευθείας στους καταναλωτές μέσω ενός ανεξάρτητου δυναμικού πωλήσεων. Η DSA χρησιμεύει για την προώθηση, την προστασία και την αστυνομεύουσα βιομηχανία άμεσων πωλήσεων, βοηθώντας παράλληλα τις εταιρείες άμεσης πώλησης και την ανεξάρτητη δύναμη πωλήσεών τους να γίνουν πιο επιτυχημένες. Ένας πόρος για συνεργάτες καθώς και για την εταιρεία, ο οργανισμός αναζητά πάντα νέους τρόπους υποστήριξης άμεσων πωλητών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DSA και τον Κώδικα Δεοντολογίας του, επισκεφθείτε dsa.org.

Από την αρχή, η Mannatech έχει αγκαλιάσει το μοντέλο άμεσης πώλησης για να φέρει τα προϊόντα μας σε περισσότερους ανθρώπους. Οι συνεργάτες μας αγαπούν αυτό που κάνουν. Το επιχειρηματικό μας μοντέλο βασίζεται στη σύνδεση, την κοινή χρήση και την οικοδόμηση στενών σχέσεων – ένα κλειδί για τη ζωή μιας υγιούς, ικανοποιητικής ζωής.

Μέλος για 21 χρόνια

Τι λένε οι άνθρωποι

Ενδυνάμωση

"Είναι μια ποιότητα ζωής που είναι τόσο ενδυναμωτική, απλά δεν μπορείς παρά να θέλεις να είσαι μέρος της."

– Ιωάννης Τ., Συνεργάτης της Mannatech

Αξιοσημείωτος

"Είναι αξιοσημείωτο να βλέπεις τις ζωές των ανθρώπων να αλλάζουν εντελώς. Και όταν είδα αυτού του είδους τη δέσμευση, αυτού του είδους την αφοσίωση, θα μπορούσα να βάλω στη ζωή κάποιου για να τον βοηθήσω προς το καλύτερο, ήξερα ότι θα αγαπούσα αυτή την εταιρεία. Γιατί αυτό είναι το θέμα αυτής της εταιρείας – και είναι φανταστικό."

– Αντώνιος Κ., Συνεργάτης Της Mannatech

Εντελώς διαφορετικό

"Η Mannatech μου δίνει ελπίδα για το μέλλον. Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτό είναι κάτι που μπορώ να χτίσω στη μερική απασχόληση μου, η οποία είναι αμέσως μετά τη δουλειά."

– Χριστίνα Γ., Συνεργάτης της Mannatech

ΖΉΣΤΕ ΛΊΓΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ. ΝΙΏΣΤΕ ΠΟΛΎ ΥΓΙΈΣΤΕΡΟ. ΣΥΝΔΈΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΥΧΝΆ.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της οικογένειας Mannatech!

† γλυκονουτρινίτες είναι ευεργετικοί σακχαρίτες που βρίσκονται στη φύση.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.