ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αξεπέραστη εγγύηση ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Mannatech, Ενσωματωμένη Δήλωση Προσβασιμότητας

Ενημερώθηκε: Σεπτέμβριος 2022.

Η δέσμευσή μας για προσβασιμότητα

Η Mannatech χτίστηκε πάνω σε ένα θεμέλιο αξιοπιστίας και ακεραιότητας και είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση για την επίτευξη αυτού του στόχου. Μέρος αυτής της συνεχούς βελτίωσης είναι η δέσμευση για την παροχή προσβάσιμων υπηρεσιών και ιστοσελίδων για όλους, καθώς είναι συλλογική ηθική μας υποχρέωση να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους να ζήσουν πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς, εμπλουτισμένοι. Νοιαζόμαστε πραγματικά για τους ανθρώπους και το όραμά μας είναι να ενδυναμώσουμε όλους να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους. Καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι προσβασιμότητας, σας προσκαλούμε να σχολιάσετε πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και της τεχνολογίας μας.

Η αποστολή μας για την προσβασιμότητα

Σε μια συνεχή προσπάθεια να βελτιώνουμε συνεχώς την προσβασιμότητα των mannatech.com, εξετάζουμε τις Οδηγίες Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού (WCAG) 2.1 ως οδηγό μας σε αυτό το ταξίδι. Έχουμε επίσης

  • Έχουμε αυξήσει την ευαισθητοποίηση, τη γνώση και την πρακτική της προσβασιμότητας στη Mannatech.
  • Ενσωμάτωση πρακτικών σχεδιασμού και δοκιμών χωρίς αποκλεισμούς για την πρόληψη ζητημάτων προσβασιμότητας. και
  • Συνεργάζεται με κορυφαίους ειδικούς προσβασιμότητας στην Deque Systems, Inc. για συμβουλευτικές υπηρεσίες, παρακολούθηση, αποκατάσταση και πιστοποίηση.

Υποστήριξη προσβασιμότητας και εξυπηρέτηση πελατών

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να καλωσορίσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της προσβασιμότητας του ιστότοπού μας.

Εάν έχετε ερωτήσεις προσβασιμότητας, σχόλια ή θα θέλατε βοήθεια, επικοινωνήστε με τη Mannatech, Ενσωματωμένη υποστήριξη προσβασιμότητας πελατών ως εξής:
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: accessibility@mannatech.com
Τηλέφωνο: (800) 281-4469
Ώρες λειτουργίας: Δευ – Παρ 9:30 π.μ. – 6:00 μ.μ. CST

Όταν μας στέλνετε email ή μας καλείτε, θα βοηθήσει την ομάδα ιστού μας εάν θα μπορούσατε να καθορίσετε τις ακόλουθες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να εντοπίσουμε και να κατανοήσουμε το πρόβλημα. Παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε τα εξής:

  • Πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
  • Ιστοσελίδα ή/και διεύθυνση URL στην οποία παρουσιάζεται το πρόβλημα.
  • Πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται (Chrome, Firefox, Edge, Σαφάρι κ.λπ.).
  • Συσκευή που χρησιμοποιείται (επιτραπέζιος/φορητός υπολογιστής Windows, Mac, iPhone/iPad, Android). και
  • Υποστηρικτική τεχνολογία που χρησιμοποιείται (αναγνώστης οθόνης, λογισμικό υπαγόρευσης φωνής, λογισμικό μεγέθυνσης κ.λπ.).
Η Deque είναι ένας αξιόπιστος ηγέτης στην ψηφιακή προσβασιμότητα που παρέχει λογισμικό και υπηρεσίες προσβασιμότητας στο διαδίκτυο με αποστολή την ψηφιακή ισότητα. Η Deque απασχολεί περισσότερους πιστοποιημένους ειδικούς προσβασιμότητας από οποιαδήποτε εταιρεία δοκιμών στον κόσμο. Η σουίτα κορυφαίων εργαλείων δοκιμών της Deque χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την παρακολούθηση ιστότοπων και εφαρμογών πελατών για ζητήματα προσβασιμότητας, την εφαρμογή προληπτικών μέτρων για την πρόληψη ζητημάτων προσβασιμότητας και την εργασία μέσω αποκατάστασης.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.