ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αξεπέραστη εγγύηση ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Η δύναμη των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας mannatech

Τι ξεχωρίζει τη Mannatech από άλλες εταιρείες υγείας και ευεξίας; Με μια λέξη: πατέντες. Τα τελευταία 28 χρόνια, περισσότερα από 140 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν εκδοθεί στη Mannatech. Επί του παρόντος, η Mannatech κατέχει περισσότερα από 90 διπλώματα ευρεσιτεχνίας με αρκετά περισσότερα σε εκκρεμότητα, καθιστώντας την εταιρεία μοναδική στον κλάδο.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες εταιρείες στον κλάδο της διατροφής και της υγείας και των άμεσων πωλήσεων μπορούν να καυχηθούν για λίγα, αν υπάρχουν, διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Αυτό σημαίνει ότι η επιστήμη και η επικύρωση προϊόντων πίσω από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τοποθετούν τη Mannatech πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό.

Χαρτοφυλάκιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Mannatech

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας που απονέμονται

Ενεργά διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Εκκρεμείς πατέντες

Ο Δρ Nugent εξηγεί τη δύναμη των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

Η Mannatech έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις για την προστασία των προϊόντων της από κλοπή ή πλαστογραφία και την παροχή στους καταναλωτές προϊόντων που είναι μοναδικά και επιστημονικά αποδεδειγμένα.

 

 

Η διαδικασία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

Η διαδικασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι μακρά και επίπονη. Για να αποκτήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ένα προϊόν πρέπει να πληροί ορισμένα κριτήρια και να αποδεικνύει ότι είναιinnovative, creative και useful στη βιομηχανία που εξυπηρετούν.

Η Mannatech επικεντρώνεται σε μακροπρόθεσμους στόχους και συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον. Η επένδυση σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την προστασία των επιστημονικών και τεχνολογικών βελτιώσεών τους έχει καταστήσει τη Mannatech παγκόσμιο ηγέτη στην επιστημονικά αποδεδειγμένη βιομηχανία διατροφής.

Οι πληροφορίες αυτές ισχύουν από τις 14 Ιανουαρίου 2022.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.