ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αξεπέραστη εγγύηση ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Αποστολή 5 εκατομμύρια®

Αποστολή M5M

Για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του παγκόσμιου υποσιτισμού θρέφοντας παιδιά σε όλο τον κόσμο. Αρχίζουμε να το επιτυγχάνουμε αυτό βοηθώντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη να λαμβάνουν σωστή διατροφή μέσω των προϊόντων μας.

Από το 2009, τα προγράμματα της Mannatech έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 110 εκατομμύρια μερίδες διατροφικής υποστήριξης για υποσιτισμένα παιδιά.

Ενδυνάμωση παιδιών, οικογενειών + κοινοτήτων

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούν να κάνουν οι γονείς για τα παιδιά τους είναι να τους δώσουν τη διατροφή που χρειάζονται για να είναι υγιείς. Το επιτυγχάνουμε αυτό παρέχοντας στους γονείς τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα βασικά θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα παιδιά για βέλτιστη υγεία. Όταν αλλάζετε την υγεία ενός παιδιού, αυτό, με τη σειρά του, βοηθά στη μεταμόρφωση της υγείας των κοινοτήτων.

Το ξέρατε;

Ο σοβαρός υποσιτισμός επηρεάζει 45 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Αυτό είναι σχεδόν ένα στα τρία παιδιά κάτω των πέντε ετών (δηλαδή, ολόκληρος ο πληθυσμός της Καλιφόρνια + Σικάγο + Χιούστον).

Πηγή: Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα ΗΠΑ

Βίντεο

 

Κεφάλαιο 1 του Ισημερινού: Θρεπτική Ελπίδα

 

Κεφάλαιο 2 του Ισημερινού: Θρεπτικές Οικογένειες

 

Κεφάλαιο 3 του Ισημερινού: Θρεπτική χαρά

 

Κεφάλαιο 4 του Ισημερινού: Θρέψτε το Σώμα, Θρέψτε την Ψυχή

 

Κεφάλαιο 5 του Ισημερινού: Θρεπτικός Ισημερινός

Οι συνεργάτες μας σε αυτή την αποστολή

Το Kids Around the World είναι ένας οργανισμός που βασίζεται στην πίστη και του οποίου η αποστολή είναι να επηρεάσει τις ζωές των παιδιών και των γύρω κοινοτήτων τους σε αυτό που αποκαλούν Ζώνες Ελπίδας όπου τα παιδιά διακονούνται και φροντίζονται.

Έχουμε συνεργαστεί με αυτές τις τέσσερις κοινότητες HopeZone:

Σαν Σιλβέστρε, Εκουαδόρ

Στις όχθες του ποταμού Portoviejo μόλις λίγα μίλια από το στόμα του, οι κύριες πηγές εισοδήματος αυτής της κοινότητας που βρίσκεται χαμηλά καλλιεργούν ρύζι και ψάρεμα. Αυτό το HopeZone ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021, βοηθώντας περίπου 130 παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στο Πρόγραμμα Διατροφής.

Πούντα Άλτα, Εκουαδόρ

Φωλιασμένοι στην κορυφή των λόφων του Μανάμπι, αυτές οι κοινότητες είναι εκτός του πεπατησιωματωτήρα. Οι τοπικές μητέρες συγκεντρώνονται για να σχηματίσουν μια εθελοντική ομάδα για να ηγηθούν αυτής της HopeZone, η οποία ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021. Περίπου 110 παιδιά ζουν στην Πούντα Άλτα και είναι δύο γειτονικές κοινότητες. Αυτές οι τρεις κοινότητες θα συνδυαστούν για να σχηματίσουν την HopeZone. 

Payita, Δομινικανή Δημοκρατία

Η Payita είναι μια μικτή γεωργική ζώνη με προϊόντα όπως ρύζι, καρύδες και βοοειδή.  Χρησιμεύει επίσης ως κόμβος ελπίδας γενεών για τη Δομινικανή Δημοκρατία. Το HopeZone πρόκειται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2021 με περίπου 50 παιδιά στην πρώτη του φάση.

Ελ Κρούσε ντε Κανό, Δομινικανή Δημοκρατία

Αυτή η αγροτική κοινότητα βρίσκεται στην άκρη της Nagua με τη γεωργία και την εργασία ξυλείας ως την κύρια μορφή απασχόλησης. Σύντομα θα ξεκινήσει μια HopeZone για να βοηθήσει περίπου 40 παιδιά που ζουν σε αυτή την κοινότητα.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.