BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elke automatische bestelling van $224,99 of meer!
Onverslaanbare 180-dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Overweegt u de Mannatech mogelijkheid?

Gefeliciteerd en dank u voor het verkennen van de Mannatech Opportunity!

Heeft een vriend onze superieure producten aanbevolen? Of bent u op zoek naar een "beetje extra werk" of zelfs de mogelijkheid van een nieuwe carrière om uw financiële situatie te verbeteren? Mannatech maakt het mogelijk! U kunt beginnen met zeer lage opstartkosten en met de flexibiliteit om zoveel uren te werken als u wilt, zonder dat u ervaring in zaken of verkoop hoeft te hebben.

Of u nu op zoek bent naar een extra paar honderd dollar per maand of meer, Mannatech is het bedrijf voor u. Wij bieden een breed scala aan wetenschappelijk gevalideerde wellness-producten en hebben de tand des tijds doorstaan - wij zijn een naamloze vennootschap (NASDAQ: MTEX) en vieren momenteel ons 28-jarig bestaan, met een totale omzet van meer dan $5 miljard en miljoenen klanten in 26 landen.

Ons uitgebreide, wereldwijde zakelijke platform kan u helpen uw invloed te gelde te maken en uw fysieke en financiële conditie te verbeteren.

 

Mannatech garandeert geen bedrag aan inkomsten of eventuele aanmoedigingspremies die een Associate die deelneemt aan de Mannatech-activiteiten kan genereren. Zoals bij elke onderneming kunnen de resultaten van elke Associate variëren en zullen deze onder andere gebaseerd zijn op de inspanningen en vaardigheden van de Associate, het klantenbestand waarover hij of zij beschikt, en de tijd die aan de onderneming wordt besteed. Bezoek Mannatech.com voor meer informatie over Mannatech en over het opbouwen van een Mannatech-bedrijf. Zie het Mannatech Compensation and Career Plan op https://library.mannatech.com/download/652 en de Earnings Averages Statement op https://library.mannatech.com/download/68.

Overweeg de aantrekkelijke voordelen van een Mannatech bedrijf:

Lage opstartkosten

Werk van overal

U hoeft geen inventaris te kopen of een winkel te onderhouden

Alle producten worden geleverd met een 180 dagen geld terug tevredenheidsgarantie.

Mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling via één-op-één business coaching met veteranen uit de sector

Een kans om terug te geven en de wereld om je heen te veranderen - een deel van elke verkoop gaat naar voedsel voor kinderen.

Meer te weten komen

Als onderneming hebben wij tientallen miljoenen dollars geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek, hebben wij sinds onze oprichting 149 octrooien verkregen, bezitten wij momenteel 94 octrooien op belangrijke markten over de hele wereld, en hebben wij onze producten gevalideerd door klinische studies.

Onze Global Scientific Advisory Board, bestaande uit onafhankelijke wetenschappers van het hoogste kaliber, begeleidt onze wetenschappelijk onderbouwde producten. Deze octrooien Onze patenten en validaties beschermen ons bedrijf en helpen ons te onderscheiden van de massa - niemand heeft producten zoals Mannatech!

Word lid van een gemeenschap gericht op gezondheid en welzijn

Je zult deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die gepassioneerd zijn over wellness.

Door lid te worden van Mannatech wordt u deel van een gemeenschap waarvan de leden zich inzetten voor welzijn en persoonlijke groei. Wij zijn een gemeenschap die de wereld verandert door Glyconutrition.

Glyconutriënten zijn essentiële bestanddelen die in aloëplanten worden aangetroffen en die de communicatie tussen cellen in ons lichaam ondersteunen . Ze kunnen uw immuunsysteem en spijsvertering ondersteunen, de hersen- en cognitieve functie verbeteren en uw stemming verbeteren.*

Mannatech's lijn van wellness-producten is gebaseerd op een revolutionaire voedingstechnologie, die wij in 1994 hebben ontwikkeld. De wetenschap groeit en wordt steeds toegankelijker, zoals blijkt uit het werk dat wordt verricht aan het Institute of Glycobiology van de Universiteit van Oxford.

Ons bedrijfsmodel maakt gebruik van de nieuwe technologieën van gepersonaliseerde sociale verkooptools, audio-/videocommunicatie en grensoverschrijdende e-commerceplatforms om de 26 landen te bereiken (en er zullen er nog meer volgen) waar we verkopen om uw impact te vergroten.

Uw reis naar welzijn begint bij uzelf

Geniet van het voordeel anderen te helpen zich goed te voelen en gecompenseerd te worden voor uw succes!

Voedingssupplementen worden niet langer beschouwd als een luxe; ze zijn noodzakelijk voor wie een levensstijl van gezondheid, jeugd en vitaliteit wil. Uw eigen welzijnsreis moet gebaseerd zijn op uw behoefte aan optimale gezondheid in het licht van de huidige levensstijl die beladen is met stress, milieugiftigheid en chronische ondervoeding. Voedingsmiddelen hebben hun voedingswaarde verloren en de huidige levensstijl leidt tot zeer slechte voedingskeuzes.

Wanneer u zich aansluit bij Mannatech, geniet u van het voordeel om anderen te helpen zich geweldig te voelen en wordt u gecompenseerd voor uw succes in het delen van Mannatech met de wereld ^ Wij bieden een royaal compensatieplan dat u kan helpen uw eigen maandelijkse Mannatech-aankopen te dekken of een groter inkomen te creëren om te genieten van het leven dat u wilt.

Het werk is het waard!

In dit nieuwe tijdperk van social selling en de "side hustle economy" ontstaat er een nieuwe generatie micro-ondernemers die niet langer tevreden zijn met het simpelweg inruilen van hun tijd voor loon. In plaats daarvan beginnen ze parttime te werken, vullen ze hun inkomen aan en benutten ze het voor kansen op de langere termijn. Ook jij kunt extra inkomen genereren door je online invloed te gelde te maken en een bedrijf op te bouwen dat een fulltime carrière kan worden.

Ook jij kunt slagen met een team van gelijkgestemden om je bij elke stap te helpen, inclusief mentoren en Associates die al succesvol zijn geweest. Je kunt profiteren van de kracht van het bundelen van krachten en je realiseren hoeveel meer je kunt doen! Directe verkoop "loont"!

Hoofdkantoor

Mannatech: De Onderneming

Mannatech is een beursgenoteerd bedrijf (NASDAQ: MTEX) en viert momenteel zijn 30-jarig bestaan. Als je overweegt een nieuw bedrijf te starten, wil je producten aanbieden die mensen kopen, en mensen kopen de producten van Mannatech maand na maand, jaar na jaar, zoals blijkt uit het feit dat Mannatech in de afgelopen 30 jaar meer dan $5 miljard aan omzet heeft gegenereerd.

Met een vergrijzende bevolking, hoge kosten voor de gezondheidszorg en een groeiende belangstelling voor natuurlijke gezondheidsoplossingen die het beste van de wetenschap en de natuur combineren, is het nu de beste tijd om een nevenactiviteit of een wereldwijd bedrijf te hebben in de miljardenindustrie voor gezondheid en wellness! Mannatech kan het perfecte sociaal-mobiele-globale bedrijfsplatform bieden om uw eigen bedrijf te starten en producten te verkopen die mensen kopen.

Dit is wat u krijgt als u bij Mannatech komt werken als verkoopmedewerker.

Digitale uitrusting $49.99

  • Uw eigen website, klaar voor e-commerce en een ultramodern verkoopkanaalsysteem!
  • Gratis, onbeperkte toegang tot de toonaangevende mobiele en desktopapplicatie "NOW Tech" om u te helpen uw Mannatech-bedrijf te beheren en te delen.
  • Een jaar premium abonnement op de Success Tracker, onze krachtigste tool om uw genealogie, verkoopvolume, organisatorische activiteit en meer te beoordelen.
  • Toegang tot krachtige Mannatech-specifieke sociale verkooptools en -toepassingen die gebruikmaken van de nieuwste technologie om uw sociale aanwezigheid uit te breiden.
  • Een stap-voor-stap systeem om te volgen met training, advies en ondersteuning.
  • Een schaalbare, wereldwijde online business die zich aanpast aan uw schema.
  • Innovatieve producten met een modelbeschrijving, ondersteund door wetenschap en gepatenteerde technologieën.
  • Geen kosten vooraf voor inventaris. Mannatech zorgt voor al uw inventaris en verzending en geeft u toegang tot meer dan 30 landen met deur-tot-deur levering en lokale betalingssystemen.†

Mannatech: De Gemeenschap

Don McCormick

"Mannatech-producten hebben zichzelf bewezen... Mannatech heeft mijn leven veranderd".

Don McCormick
PRESIDENT-DIRECTEUR GOUD

Dr. Marcia Schaefer

"Mijn kinderen vragen om hun Ambrotose. Ze vinden het heerlijk in het water, ze houden van de manier waarop het hen laat voelen."

Dr. Marcia Schaefer
UITVOEREND DIRECTEUR GOUD

David Lee & May Yin

"Mannatech heeft niet alleen mijn gezin een gezonde levensstijl gegeven, het gaf mij ook de vrijheid om te beslissen.

David Lee & May Yin
GOUDEN PRESIDENTIËLE DIRECTEUREN

Deze Mannatech Associates leven hun beste leven. Dat kan jij ook. Je zult niet alleen zijn. Wij hebben de gemeenschap, de training, de hulpmiddelen en het ondersteuningsplatform om u te helpen uw doelen te bereiken.

Je kunt het! We zullen je helpen! Het is het waard!

Mannatech garandeert geen bedrag aan inkomsten of eventuele aanmoedigingspremies die een Associate die deelneemt aan de Mannatech-activiteiten kan genereren. Zoals bij elke onderneming kunnen de resultaten van elke Associate variëren en zullen deze onder andere gebaseerd zijn op de inspanningen en vaardigheden van de Associate, het klantenbestand waarover hij of zij beschikt, en de tijd die aan de onderneming wordt besteed. Bezoek Mannatech.com voor meer informatie over Mannatech en over het opbouwen van een Mannatech-bedrijf. Zie het Mannatech Compensation and Career Plan op https://library.mannatech.com/download/652 en de Earnings Averages Statement op https://library.mannatech.com/download/68.

Mannatech raadt aan Ambrotose LIFE™ in te nemen zoals voorgeschreven. Kinderen van 4 jaar en ouder mogen het product alleen innemen indien goedgekeurd door een zorgverlener. Als u naast de aanwijzingen op het etiket nog vragen heeft, dient u met een gekwalificeerde zorgverlener te spreken.

Mannatech opereert in China onder een grensoverschrijdend e-commerce platform dat losstaat van het netwerkmarketingmodel.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.