BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elke automatische bestelling van $224,99 of meer!
Onverslaanbare 180-dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Onze Ethiek

Mannatech heeft zijn bedrijf gebouwd op een fundament van betrouwbaarheid en integriteit. Mannatech is toegewijd aan deze standaard van uitmuntendheid sinds de oprichting in 1994 en we zijn toegewijd aan continue verbetering om dit doel te bereiken.

Omdat deze kwaliteiten integraal deel uitmaken van de kernwaarden van Mannatech, doen wij zaken in overeenstemming met de hoogste ethische normen. Zowel leidinggevenden, kaderleden, werknemers als onafhankelijke contractanten dienen zich te gedragen volgens de beschreven normen en beleidslijnen. Naast de verplichting zich te houden aan de bepalingen van de Zakelijke Gedragscode, heeft Mannatech een Ethische Code aangenomen die specifiek geldt voor haar belangrijkste leidinggevende functionarissen en senior financiële functionarissen en voor personen die soortgelijke functies vervullen.

Als ethische situaties zich voordoen tijdens het zakendoen, moedigt Mannatech deelnemers en belanghebbenden aan om beslissingen te nemen die in overeenstemming zijn met onze Zakelijke gedragscode en Ethische code. Daarnaast kan iemand die advies nodig heeft met betrekking tot zakelijk gedrag contact opnemen met de General Counsel van Mannatech of een vertrouwelijk en, indien gewenst, anoniem rapport indienen via EthicsPoint® via het internet op Mannatech.EthicsPoint.com of via een van de gratis hotlines van EthicsPoint in elk van onze landen waar we actief zijn. Mannatech heeft EthicsPoint, een onafhankelijk bedrijf, geselecteerd om rapporten te ontvangen over activiteiten die mogelijk schendingen vormen van de Zakelijke gedragscode, de Ethische gedragscode en het beleid en de procedures voor medewerkers of die mogelijk illegaal of onethisch gedrag vormen.

Mannatech-medewerkers en vertegenwoordigers hebben een verplichting om eventuele schendingen van het beleid te melden. Het meldingsbeleid van Mannatech en de wet verbieden specifiek vergelding tegen iedereen die een klacht indient, wat ervoor zorgt dat zorgen zullen worden behandeld zonder dat de banen van mensen in gevaar komen. Voor meer informatie, zie de Vaak gestelde vragen van werknemers voor EthicsPoint.


Internationale interlokale gratis nummers

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.